I love New York!

Mandag morgon nu. En ganska frisk och kylig hostdag i New York - harligt! Har kommer lite info om vad vi gjort de senaste dagarna.

I forrgar var alltsa lordag och vi tog en laaang sovmorgon. Darefter akte vi till ett bagelstalle och hamtade hem frukost: bagels av olika slag, cream cheese, agg, bacon och kaffe. Precis som det ska vara en lordagsmorgon i New York, antar jag! Darefter akte vi runt lite i Queens (tur for oss att sambons kusin ar limodriver och skjutsar runt oss vart vi vill - ja inte i en riktig limo som vi svenskar menar, utan en lite storre bil for foretagskunder) och jag hittade ett spa dar de salde Dermalogicas produkter MYCKET billigare an hemma, sa dar bunkrade jag upp for flera manader framover.

Sedan in till Manhattan! Harligt att ha en egen driver som tar en precis vart man vill. Det blev forstas en trip nedfor 5th Avenue, sedan runt pa alla gator runtomkring. Helt ogonbedovande (finns det ett ord som heter sa!?) att se alla dessa manniskor, alla dessa neonskyltar fladdra forbi. Vi parkerade och promenerade ner till 42nd Street dar vi kopte biobiljetter till den sena visningen av Michael Clayton - den nya filmen med George Clooney - sedan gick vi vidare till Times Square och drack margaritas och at seafood dinner pa Olive Garden. Vidare till Chevy's for mer margaritas, sedan bio. Filmen var OK, men lite langsam tyckte jag. De andra gillade den, sa jag antar att den ar sevard. Jag hade dock hellre velat se The Bee Movie med Jerry Seinfeld eller American Gangster med Denzel Washington och Russell Crowe, men de har inte premiar forran vi har lamnat NYC. Synd!

Efter bion var vi ganska trotta, sa vi akte hem och drack lite vin och kollade pa TV. Sen sangen - skont!

Sondag, laang sovmorgon igen, men den har gangen blev det en lite lattare frukost hemma. Toast och kaffe. Tittade lange pa TV, medan vara vardar var ute och handlade mat till kvallens middag. Sen tog vi en tur till det lokala shoppingcentrat (dom ar farliga!) och strosade runt och tittade i alla affarer. Hittade tva jattefina skarp i lila och klarrott som dessutom var pa rea, sa jag var ju helt enkelt tvungen att ha dem. Snack pa en tysk bar med korv och ol och sjalvklart french fries och lokringar. Gott, men farligt.

Hem igen, mer drinkar och snacks sedan en chilensk middag med lamm och ris - supergott! Vi blir saaa bortskamda....

Nu ar det mandag och vi ska ge oss av in till Manhattan alldeles snart. Vet inte riktigt vad vi ska hitta pa men det blir nog inget problem att aktivera sig nar vi val ar dar. Tankte eventuellt ta en hop on-hop off-tur for att fa en lite battre overblick over Manhattan. Vi far se. Lite senare i eftermiddag ska vi till Long Island och traffa sambons kusinbarn - det ska bli kul. Kvallen blir nog lugn med middag och vin hemma.

Stora kramar till er alla!

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh ni verkar ha det så härligt! Kul! :D

Postat av: Rosario

Såå kul, inte ett dugg avis... he he he he

2007-10-30 @ 09:20:57
URL: http://rosario.blogg.se
Postat av: TeachGirl

Ni verkar ha det helt underbart. Det är roligt att ha någon att hälsa på när man reser någonstans. På det viset ser man saker man kanske inte skulle komma på själv som turist.

2007-10-30 @ 13:26:19
URL: http://varforintejagocksa.blogspot.com/
Postat av: Specialaren

Tur att höstlovet precis börjat för oss annars hade man blivit tokig när man läser din härliga rapport. Oh vad jag vill vara med er där!!
Njut av allt och stoppa in det i minnesbanken.
Kramar till er båda

2007-10-30 @ 21:34:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback