Titta på Skolfront på söndag!

På söndag kommer Skolfront bland annat handla om lärares dagboksskrivande/bloggskrivande och hur detta kan bidra till större och djupare reflektion kring yrkesroll och utveckling. Varför bloggar man som lärare? Vad innebär det och hur påverkar det ens tänkande?

Jag kommer att vara med som exempel på en lärare som använder bloggandet som reflektion. Så titta på Skolfront nu på söndag den 15 april på SVT1 klockan 17.25!

Kommentarer
Postat av: Magistern

Cool! Jag kommer självklart att kolla.

2007-04-13 @ 17:41:56
Postat av: Anne-Marie

Hej Cecilia,
Jag ska titta. Tycker själv att det är spännande att blogga - man får syn på sina tankegångar. Vi är båda lärare, du och jag, och våra bloggar så olika, det tycker jag är spännande. Har läst och tänkt. Bra. Ska titta på söndag. Lycka till.
Anne-Marie Körling

2007-04-13 @ 20:10:19
Postat av: Martin Henriksson

Jag satt och såg reprisen av skolfront i kväll. Väldigt intressant att höra dina åsikter angående bloggande. Sitter själv och bloggar och hoppas att få i gång min syster som just nu studerar till lärare. Jobbar även på att få igång mina båda föräldrar som jobbar som lärare bägge två. KOmmer med nöje följa denna blogg och se hur och vad du skriver.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback