Dags att lamna USA...

Sadarja, de numera sprangfyllda vaskorna ar packade, den sista amerikanska frukosten for den har gangen ska snart intas, oronproppar till flygresan ar inkopta och jag vill verkligen inte aka hem! Trots att det har landet verkligen har sina brister, jag vet, sa ar det alldeles, alldeles underbart att vara har.

Den har resan har varit en av de basta i mitt liv och jag ar sa glad att jag och sambon sparade ihop vara pengar, tog ledigt fran jobbet och unnade oss den har resan nu, for annars tror jag inte att den hade blivit av. I min varld sa var det en dream come true att aka hit igen och jag kan saga att jag snart kommer att vara tillbaka har om jag far bestamma.

Vi hors igen om ett dygn nar vi sovit av oss den varsta jet-lagen!

Kramar!

Kommentarer
Postat av: fixpix

Du har en trevlig blogg!

Kolla in min nya affärsidè!

/Fixpix

Postat av: Rosario

Välkomna hem.

2007-11-02 @ 15:48:12
URL: http://rosario.blogg.se
Postat av: Fröken Nina

Verkar som att ni också har haft en underbar resa. Som sagt... Det enda negativa är ju att man får mersmak, och det passar ju inte alltid plånboken eller tiden...

2007-11-03 @ 20:24:42
URL: http://www.ninateacher.blogspot.com
Postat av: Martin Sandberg

Känns väldigt konstigt att inte ha något höstlov att åka iväg på, är pappaledig denna höst. För visst är det så att det är något allvarligt speciellt med att resa just på hösten - särskilt långresor med tåg. Gärna på kontinenten. Kul att du trivdes i New York.

/Martin

2007-11-04 @ 22:28:40
URL: http://svensklararen.blogspot.com
Postat av: TeachGirl

Välkommen hem! Nu kommer ni att ha mycket att smälta de närmaste veckorna. Jag har bara varit i N.Y. och Chicago, men båda städerna gav ju mig mersmak så det bara sjöng om det. Kul land. Kanske inte att bo i jämt, men besöka hyfsat ofta.

2007-11-05 @ 12:48:06
URL: http://varforintejagocksa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback